Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Fuck the reality!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Michelle.

Michelle.

Data de inscriere : 10/07/2011

Fuck the reality!  Empty
MesajSubiect: Fuck the reality!    Fuck the reality!  Icon_minitimeLun Iul 11, 2011 2:48 am

Mizerie! Nu mai deranj! Cine-o pusese să dea o petrecere cu o seară înainte? Cine?
Michelle înjură şi se aplecă, aruncând în coşul de gunoi mai multe doze de bere. Trase aer adânc în piept, punându-şi ambele mâini pe .şoldurile micuţe, uitându-se la deranjul din living. Se strâmbă slab. Purta o cămaşă albă, până la şolduri, deschisă la câţiva nasturi, decolteul fiind unul chiar generos.
- O să mor, şopti ea şi se uită spre tavan, dându-şi părul de pe frunte.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Fuck the reality!  Empty
MesajSubiect: Re: Fuck the reality!    Fuck the reality!  Icon_minitimeLun Iul 11, 2011 3:01 am

Am, batut la usa cu obisnuita mea tava de briose pentru nouveniti. Puteam vedea prin perete nebunia din casa.
Sus In jos
Michelle.

Michelle.

Data de inscriere : 10/07/2011

Fuck the reality!  Empty
MesajSubiect: Re: Fuck the reality!    Fuck the reality!  Icon_minitimeLun Iul 11, 2011 3:52 am

- E deschis! tipă bruneta din living, începând să mai adune câtvea lucruri de pe jos.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Fuck the reality!  Empty
MesajSubiect: Re: Fuck the reality!    Fuck the reality!  Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 1:35 am

Intru in casa si vad o vraiste de cutii de suc, felii de pizza si ate obiecte imposibil de asociat cu ceva cunoscut mie.
-Lasa-ma sa te ajut ! Spun facand sa apara doi saci maari de gunoi si facand un semn in aer timp in car gunoiul a inceut sa zboare prin camera spre sacii de gunoi.
-Atentie la caaaap ! Strig in timp ce o doza goala de cola se indrepta spre fata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fuck the reality!  Empty
MesajSubiect: Re: Fuck the reality!    Fuck the reality!  Icon_minitime

Sus In jos

Fuck the reality!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cartier :: If I could-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creati un forum gratuit | Cultura si Societate | Subiecte de societate | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente