Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Summer sunset party[for everyone]

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Summer sunset party[for everyone] Empty
MesajSubiect: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 3:04 am

Am intrat in clubul plin de oameni in lumini portocalii si galbene care alternau cu unele albastre.
-Enrique! Si in seara asta lucrezi?
-Sambata si duminica pana la 23:00.
-Bineeee, atunci vreau un cocktail Alice cu multa gheata. am spus asezandu-ma pe unul din scaunele inalte de langa bar.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 11:24 am

M-am asezat pe scaunul de langa Yno.
-Hey Enrique! Vreau si eu un July in love si strecoara asta inauntru. Ii spun in timp ce imi scot lantul de la gat in forma de sticluta.
-Mai yno, ce zici, dupa ce bem ceva gasim si noi niste baieti draguti ca sa dansam? Il inebunesc eu pe seful lui Enrique. Mai are o ora de lucru. Gasim noi ceva de facut timp de o ora.
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Pamantul Noptii

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 12:34 am

Am intrat intr.un club , fiind absolut plictisita si aveam invitatie de la Katsa . So.. m.am dus si eu pe acolo , ce puteam pierde la urma urmei ?
Odata zarind.o pe Katsa , m.am indreptat spre ea .
-Heya ! Katsa? Yno ?? Ce faci aici ?? am intrebat.o eu uimita pe Yno . Nu ma asteptasem sa dau de ea .
Sus In jos
http://www.universitateacrystalwave.myforum.ro
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeVin Iul 15, 2011 12:20 am

-Hey Eliza. E asa o mare surpriza sa fiu aici?
_______

-Ok, m-am ganidit si tura ta e over in seara asta. Si uite-ti banii. Eu am plecat.
Perfect.
-Enrique! Dar ce? Ai scaptat mai devreme?
-Yeps. Let's go.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeSam Iul 16, 2011 3:15 am

-hey Eliza! Hai Enrique. Mergeti sa dansati. E o sa caut baieti draguti sau poate ne invita si pe noi cineva la dans. Am luat o gura din cocktailul meu ca sa prind putin curaj.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeLun Iul 18, 2011 10:06 pm

Green rasari din spatele Katsei si ii sopti la ureche.
-Imi acordati acest dans domnisoara Katsa?
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeMier Iul 20, 2011 8:51 am

Am tresarit la auzul vocii. Inima imi batea in timp ce m-am intors si m-am ridicat. I-am soptit si eu lui Green la ureche.
-Desigur. Am spus in timp ce ma indreptam spre ringul de dans in rochia mea lunga si taiata in fata astfel incat mi se vedeau picioarele cand inaintam.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 10:50 pm

-Oooo, Green, ce placere sa te vedem in seara asta. am spus sarcastic in ciuda muzicii ce-mi rasuna in urechi.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 11:11 pm

Green incepu sa rada catre Yno.
-N`are voie un baiat sa se distreze in ziua de azi?spuse luand`o de mana strans pe Katsa si ducand`o pe mijlocul ringului de dans.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitimeLun Aug 15, 2011 3:14 pm

Am inceput sa densez pe melodia care rasuna in difuzoare. "Glad you came-The wanted"Da bine se mai potriveste
-Deci, cum ti se pare petrecerea? Il intreb pe green inca tinandu-l bde mana si facand o pirueta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Summer sunset party[for everyone]   Summer sunset party[for everyone] Icon_minitime

Sus In jos

Summer sunset party[for everyone]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Club-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente