| Summer sunset party[for everyone] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yno Kasumi
Mesaje : 306 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.
| Subiect: Summer sunset party[for everyone] Mar Iul 12, 2011 3:04 am | |
| Am intrat in clubul plin de oameni in lumini portocalii si galbene care alternau cu unele albastre. -Enrique! Si in seara asta lucrezi? -Sambata si duminica pana la 23:00. -Bineeee, atunci vreau un cocktail Alice cu multa gheata. am spus asezandu-ma pe unul din scaunele inalte de langa bar. | |
|
| |
Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Mar Iul 12, 2011 11:24 am | |
| M-am asezat pe scaunul de langa Yno. -Hey Enrique! Vreau si eu un July in love si strecoara asta inauntru. Ii spun in timp ce imi scot lantul de la gat in forma de sticluta. -Mai yno, ce zici, dupa ce bem ceva gasim si noi niste baieti draguti ca sa dansam? Il inebunesc eu pe seful lui Enrique. Mai are o ora de lucru. Gasim noi ceva de facut timp de o ora. | |
|
| |
Eliza Cyreno
Mesaje : 58 Data de inscriere : 24/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Pamantul Noptii
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Joi Iul 14, 2011 12:34 am | |
| Am intrat intr.un club , fiind absolut plictisita si aveam invitatie de la Katsa . So.. m.am dus si eu pe acolo , ce puteam pierde la urma urmei ? Odata zarind.o pe Katsa , m.am indreptat spre ea . -Heya ! Katsa? Yno ?? Ce faci aici ?? am intrebat.o eu uimita pe Yno . Nu ma asteptasem sa dau de ea . | |
|
| |
Yno Kasumi
Mesaje : 306 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Vin Iul 15, 2011 12:20 am | |
| -Hey Eliza. E asa o mare surpriza sa fiu aici? _______
-Ok, m-am ganidit si tura ta e over in seara asta. Si uite-ti banii. Eu am plecat. Perfect. __________ Baby i like it, the way you move on the floor, baby i like it, come on and give me some more... -Imi place la nebunie melodia asta. Si nu cred ca o sa mai fie peste o ora. am spus luand o gura din cocktailul meu dulce. -Si de ce ar trebui sa fie peste o ora? -Enrique! Dar ce? Ai scaptat mai devreme? -Yeps. Let's go. | |
|
| |
Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Sam Iul 16, 2011 3:15 am | |
| -hey Eliza! Hai Enrique. Mergeti sa dansati. E o sa caut baieti draguti sau poate ne invita si pe noi cineva la dans. Am luat o gura din cocktailul meu ca sa prind putin curaj. | |
|
| |
Kureru Sakura
Mesaje : 987 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 28 Localizare : In my dark world
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Lun Iul 18, 2011 10:06 pm | |
| Green rasari din spatele Katsei si ii sopti la ureche. -Imi acordati acest dans domnisoara Katsa? | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Mier Iul 20, 2011 8:51 am | |
| Am tresarit la auzul vocii. Inima imi batea in timp ce m-am intors si m-am ridicat. I-am soptit si eu lui Green la ureche. -Desigur. Am spus in timp ce ma indreptam spre ringul de dans in rochia mea lunga si taiata in fata astfel incat mi se vedeau picioarele cand inaintam. | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Lun Aug 08, 2011 10:50 pm | |
| -Oooo, Green, ce placere sa te vedem in seara asta. am spus sarcastic in ciuda muzicii ce-mi rasuna in urechi. | |
|
| |
Kureru Sakura
Mesaje : 987 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 28 Localizare : In my dark world
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Lun Aug 08, 2011 11:11 pm | |
| Green incepu sa rada catre Yno. -N`are voie un baiat sa se distreze in ziua de azi?spuse luand`o de mana strans pe Katsa si ducand`o pe mijlocul ringului de dans. | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] Lun Aug 15, 2011 3:14 pm | |
| Am inceput sa densez pe melodia care rasuna in difuzoare. "Glad you came-The wanted"Da bine se mai potriveste -Deci, cum ti se pare petrecerea? Il intreb pe green inca tinandu-l bde mana si facand o pirueta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Summer sunset party[for everyone] | |
| |
|
| |
| Summer sunset party[for everyone] | |
|