Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Perfect dream.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Ciel Fonteroy

Ciel Fonteroy

Data de inscriere : 10/07/2011

Perfect dream. Empty
MesajSubiect: Perfect dream.   Perfect dream. Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 11:23 pm

Ade.

Ochii îi erau micşoraţi privind drumul care traversa plaja. Era făcut de oameni ca ea, şi cu toate astea ea nu se simţea om. Era ceva mai ciudat cu ea. Spera să ştie. Ce era? Ce?
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Pamantul Noptii

Perfect dream. Empty
MesajSubiect: Re: Perfect dream.   Perfect dream. Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 12:26 am

Aveam chef sa ies din casa , sa ma despart putin de natura , dar stiam ca oriunde mergeam dadeam de ea . Deci , mi.a venit ideea geniala sa merg la plaja . Fiind cu ochii atintiti asupra marii cristaline , nu mai stiam pe unde mergeam , si din greseala .. dadusem peste o persoana .
Am cazut pe spate , lovindu.ma putin si am privit persoana de care tocmai ma ciocnisem . Nu il cunosteam deloc ..
-Ahmmm..scuza.ma , nu stiu unde imi era mintea .
Adica stiam .. dar eram prea confuza in acel moment .
Sus In jos
http://www.universitateacrystalwave.myforum.ro

Perfect dream.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Just let me dream

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: In Afara Orasului :: Plaja-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente