Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Accomodation

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Abarai Renji

Abarai Renji

Data de inscriere : 18/06/2011

Accomodation Empty
MesajSubiect: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 5:21 am

Noua mea casa....dupa atata calatorit se cuvine si un pic de odihna...arata ca o casa bantuita...dar nui nimic nou...peste tot unde am fost am avut parte de asa ceva.Cred ca o sa-mi placa mult si aici.Ma pun un pic in patul care pare extrem de moale comparativ cu vechile mele locuri de dormit ....ahh..ce bine si moale e...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 28
Localizare : In my dark world

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 5:40 am

Era 11 noaptea.Momo dormea si eu ma plictiseam.Am iesit afara.Am trecut in fuga strada si am batut la usa primei case din fata mea sperand sa nu trezesc pe nimeni.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 5:46 am

M-a trezesc intr-un final ascultand cu atentie sa vad de unde a venit sunetul....a fost....usa.....wow.....deja am vizitatori...asta a fost o surpriza.Merg la usa sa deschid, un pic ametit pentru ca am dormit doar cateva ore, dar cand dormi ziua, te simti ca dracu cand te trezesti.Speram daor sa nu se vada pe fata mea asta.Merg sa deschid, si cand o vad pe domnita din fata mea ma trezesc complet...
-Uhm...erm.......ugh....buna....seara?
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : Lost in my sweet nightmare

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 5:54 am

Ma plimbam plictisisita pe strada se pare ca nu am somn , ce ciudata mai sunt .
Ma uit spre cele doua persoane care vorbesc , un nou vecin se pare
-Poate ca ar fii bine sa il vizitez si eu , sau poate ia-s deranja ma apropi de cele doua persoane si scurt le salut
-Buna , off sper ca nu deranjez
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 8:36 am

Am tresarit auzind`o pe fata din spatele meu.
-Ah,nu deranjezi si b-buna d-domnule.spun spre roscatul din pragul usii.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 9:05 am

-Bine sper ca nu il deranjez nici pe domnul de fata , nu imi placea sa fiu in plus sau sa deranjez pe cineva asta ar insemna ca nu am bun simt si ca sunt fara pic de respect .
Le-am zambit celor doi
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 9:10 am

Am zambit catre fata intorcandu`ma cu totul la ea.
-Sakura.Incantata.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 11:30 am

Eu inca uimit nu doar de o vizita ci de 2 acum ma trezesc din uimire si incerc sa ma gadnesc la un raspuns politicos.
-Buna seara domnisoarelor...uhm...nu ma asteptam la vizite asa ca nu am nimic de oferit dar daca doriti puteti sa intrati un pic...am sa vad daca e ceva prin bucatarie, dar nu promit nimic.Deabia m-am mutat aici asa ca nici eu nu stiu exact ce se mai gaseste prin casa.Oricum, intrati, simtiti-va ca acasa.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 11:34 am

-AAA nui nimic , am inceput sa rad la rasunsul baiatului .
-Nu iti fa griji eu nu doresc nimic ,la-m privit pe acesta iar dupa aceea am privito pe Sakura .
-Ahhh , eu sunt Ruka .
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeSam Iun 18, 2011 12:17 pm

Ma plimbam de zapacita pe strada noaptea. Bine, nu eram singura. Enrique si Geophy erau cu mine. Voiam sa fac poze cu luna. Dar am ramas fara baterie. Am auzit voci cunoscute. M-am indreptat spre cei trei din fata mea.
-Ruka! Sakura! Salut. Si tie. Eu sunt Yno, ei sunt Enrique si Geophy. Si tu...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:08 am

Am vazut`o pe Yno.
-Si el e un roscat care primeste vizite aproape la miezul noptii.se auzi vocea lui Momo din spatele meu.
-Mda,iarta`ma ca te`am lasat in casa Momo-chan.spun si o iau in brate apoi intru in casa domnului.Frumos aici nenea.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:12 am

-Intra tu prima Yno intru eu dupa aceea , ia-m spus fetei , facndu-i semn cu mana sa intre ea prima.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:21 am

-Uhm buna.Eu sunt Abarai Renji, dar puteti sa-mi spuneti Ren.M-am mutat de curand aici asa ca am fost foarte surprins de atatea vizite.
Ma uit la fata in alb, apoi la amicele ei...oh well...nu sunt obsinuit deloc cu atata lume but ...asta e...
-Poftiti in casa daca doriti...cu totii.Se pare ca este destul loc.Si, sakura-chan...sa nu crezi ca nu am auzit partea cu nenea...nu zici unui baiat de 20 de ani nenea asa cum nu zici unei fete de....cat ...16?...ani...cucoana.
-Bun venit in casa mea bantuita.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:23 am

Am tresarit la auzul cuvantului cucoana.
-19 ani.Aparent.190 reali.Shinigami de meserie.Punct.spun mecanic speriind`o pe Momo
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:24 am

Mi-am acoperit gura cu mana si am inceput sa rad la replica baiatului.
-Dap domnule Ren , cum spuneti dumneavoastra.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:32 am

-Ok.Se pare ca tre sa pun reguli deja.Cel putin una, urgenta:De acum in colo puteti sa-mi ziceti doar Ren si atat, fara domn,fara nene, sau ce va mai trece rpin cap.Ren-kun,Ren-bozu daca vreti.
In momentul asta ma gandeam in mintea mea ca pana si Ren-chan imi convenea,dar nu m-am mai ganddit sa le zic si asta.Ma gandeam ca cienva chiar mi-ar zice asa, si paote ca mi-ar fi parut rau pana la urma.
-Hmm...acum ca sunteti aici facetiva comode unde doriti...eu merg sa vad cum arata bucataria ,si poate ca va aduc ceva, daca exista ceva pe acolo.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:37 am

-Bine Ren , iar dupa aceea ma-m dus sa ma asez, ma-m asezat pe un fotoliu si amstudiat un pic casa.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:38 am

Am inceput sa radem, eu si Enrique. Atunci la 90 ce mai esti?
-Stafie. a spus Enrique
-Stafida. a comentat Geophy.Uneori Geophy pare sa se inteleaga mai bine cu Enrique decat cu mine. Dar sunt doar mofturile ei.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:54 am

In bucatarie era totul curat si ordonat.Persoana care a stat aici inainte nu a pelcat de mult timp, asa ca nu era nici macar o urma de praf in jur.Ma uit in frigider...sucuri,ceva snacks, si cateva fructe.E bine.Ma uit langa aragaz si vad un dulap de bucatarie cu multe sertare...uitandu-ma prin ele sunt placut surprins, totul echipat.Farfurii, linguri, furculite, cutite, condimente,alimete de bucatarie de baza, ceaiuri,arome....wow...se pare ca am din ce alege.
Decid sa fac un ceai totusi nestiind ce le place gazdelor mele.
-V-am preparat un ceai.Si am mai gasit si cateva fructe prin bucatarie.O sa trebuaisaca sa va multumiti cu astape moment.Nu cred ca vreti sa ma apuc de gatit la ora asta, cu toate ca poate ca nu ati fi regretat.
Pun ceaiul si cu bolul de fructe in mijlocul mesei de langa canapea.Apoi servesc pe fiecare cu cate o ceasca.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 2:00 am

- Mie imi place ceaiul faorte mult si fructele , luand galant ceasca de ceai din mana baiatului

Ultima editare efectuata de catre Ruka Jung in Dum Iun 19, 2011 2:18 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 2:10 am

-Hmm,Ren, da-mi niste fructe si niste pahare si te rezolv. spuse Enrique
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 5:57 am

Merg in bucatarie repede intreabndu-ma ....ce o fi facand ea cu paharele?...
-Poftim...am zis ca mai bine ma uit decat sa intreb ce vrei sa faci cu paharele.
Punand paharele pe masa ma indrept cate Sakura oarecum curios de aura ei...are aceiasi aura ca si mine...dar nu stiu daca se cuvine sa o intreb prea multe de fata cu ceilalti.
-Nu ma asteptam la oasspeti, si mai ales nu la oapseti asa de speciali, spun eu uitandu-ma spre fata in alb.O sa fie o seara lunga, banuiesc.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 6:01 am

Cu o viteza si dexteritate de admirat, paharele goale au devenit suport pentru opere de arta.
-M-am gandit la cele mai potrivite solutii. Salata de fructe. Cu foarte putin alcool. Spre sa va placa.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 8:30 am

Eram in bucatarie.Era uriasa,si cu multe chestii.De toate.Cum imi placea mie.
-Ren-chan..cand ma lasi sa`ti folosesc bucataria?intreb catre el.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 9:17 am

Ma uit la ceasca de ceai si la paharul de suc de fructe.Aleg ceasca si beau jumatate din ea.
-Imi cer scuze Yno-chan dar nu m-am inteles nicidoata nici cu alcoolul nici cu salatele asa ca eu ma multumesc cu lucruri traditionale.Din punctul meu de vedere cel putin.
-Si, sakura, daca doresti poti si acuma.Si daca nu te grabesti sa te culci desigur.Eu am dormit deja, si nu cred ca am sa ma culc din nou prea curand ,asa ca , be my guest.Iti sta la dispozitie.Chiar as fi curios sa vad ce maiestire de gatit poate iesi din manutele alea care par atat de dulci, dar care,din cate banuiesc eu, pot fi si foarte motale.Si stii ca asta e un compliment, nu ?...o intreb un pic amuzat,dar stiind ca ea stia asta fara sa-i fi spus.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Accomodation Empty
MesajSubiect: Re: Accomodation   Accomodation Icon_minitime

Sus In jos

Accomodation
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cartier :: Prison-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente