Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Raindrops falling from my heart

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Ruka Jung

Ruka Jung

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : Lost in my sweet nightmare

Raindrops falling from my heart Empty
MesajSubiect: Raindrops falling from my heart   Raindrops falling from my heart Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 1:47 pm

-Ma plimbam pe strazile pline de oamenii si priveam vitrinele magazinelor si simteam cum ma cuprinde un sentiment de nostalgie , imi doream sa revad o persoana pe care nu am mai vazut si care a murit si incet printre buze mi-a scapat un nume .
-Am trecut prin fata unui magazin cu jucarii , usor am atins sticla si incet am coborat mana privind jucarile ,expuse ,era frumos sa vezi zambete pe fetele oamenilor , si am plecat capul in jos .
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Raindrops falling from my heart Empty
MesajSubiect: Re: Raindrops falling from my heart   Raindrops falling from my heart Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 5:55 am

Nici eu nu stiam de ce am intrat in acel magazin de jucarii.Poate era nostalgia dupa vremurile fara griji. Am luat un urs de plus pufos si mov cand am vazut-o pe Ruka. Am mai luat un ursulet cu portocaliu si le-am platit. Am iesit pe furis si am zis.
-Alege! Stanga sau dreapta ! Repede.
Sus In jos

Raindrops falling from my heart
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Toy Shop-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente