Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sweet as a cake!

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 28
Localizare : In my dark world

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:35 am

Lucram la cofetarie din lipsa de ocupatie.Omoratu` oamenilor si trimisu` lor pe lumea cealalta nu imi dadea bani de mancare.Lucram ca un fel de chelnerita la cofetarie.Stateam plictisita rezemata de tejghea asteptand clienti.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : Lost in my sweet nightmare

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:39 am

-Mergeam plictisita pe strazile goale aparent , am intrat intr-o cofetarie si am zarit-o pe Sakura imbracata in chelnerita.
-Hey , lucrezi?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:42 am

Cand am vazut`o pe Ruka am incremenit.Speram sa nu rada de uniforma mea patetica.
-H-hey Ruka-chan...spun
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:44 am

-Hey ce faci , ce uniforma draguta , zambind la acesta.
-Uff trebuie si eu sa imi gasec de lucru , privind spre geam , afara incepea sa se inoare si lin incepea sa ploua.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:49 am

Seful meu aparu in secunda 2 cand auzi ca Ruka isi cauta de munca.
-Vrei sa vii la noi la cofetarie?intreba acesta.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:54 am

-Umm pai daca este loc liber , privind-o pe Sakura si ducandu-mo mana la ceafa.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 4:57 am

Am inceput sa rad.Sefu' spuse:
-DESIGUR!ESTI ANGAJATA!tipa si pleca.
-Se pare ca suntem coleeege.spun catre ea.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 5:13 am

-Dap , ce voce puternica are seful tau ,asa face mereu? , o intreb pe sakura ,expresia fetei imi era nedumerita.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 5:18 am

Am inceput sa rad mai tare.
-Da..asa face mereu.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 5:38 am

-Ehh , eu merg sa ma schimb in uniforma ,dupa aceeia am mers in vestiar si ma-m schimbat in uniforma de chelnerita.

Ultima editare efectuata de catre Ruka Jung in Lun Iun 20, 2011 6:27 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Data de inscriere : 18/06/2011

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 6:15 am

Am iesit un pic sa vizitez noul oras si locuri interesante care m-ar atrage si pe mine.Si, locurile unde se servesc dulciuri sunt in topul listei se pare.Cofetaria asta imi face cu ochiul, asa ca decid sa intru si sa gust ceva.Ma asez la o masa si astep sa vina persoana care statea la tejghea,imbracata in chelnerita.Era la distanta cam mare, dar totusi, parea cunoscuta.Locul asta era destul de mare sa fie luat drept un restaurant, nu cofetarie.Dar dragut oricum, si bine aranjat...ma intrebam cine mentine locul asa de bine.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 6:30 am

-Avand o tava in mana ,ma indrept spre masa si afisez un zambet ,trebuia sa bine dispui persoana pe care o servesti.
-Buna Ziua ,cu ce va pot servi ? la-m intrebat pe cel care statea la masa, de la spate semana cu Ren poate este doar o coincidenta , se intampla des.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:01 pm

Am aparut din spatele lui Ruka-chan la masa lui Ren.
-Renny!Ce sa fie?
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:08 am

Cand le vad pe ambele langa mine ma uit bine si zic..
-Hey...poate ca uit eu fete uneori,dar ale voastre nu-s de uitat...stiam eu ca imi pareti familiare.Si ce bine, spun eu zambind sincer.Asta inseamana ca am sa fiu servit cu ceva foarte bun.Ce prajituri imi recomandati?Mentionez ca preferatele mele sunt cele cu ciocolata si fara frisca ,sau forte putina.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:10 am

-Hm..ce zici de una cu crema de lamaie?il intreb zambind.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:13 am

-Pai avem diferite sortimente , de prajituri cu ciocolata .
-Prajitura cu ciocolata si banane .
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:17 am

-Imi plac prajiturile simple....si cele cu fructe amestecate...nu prea suna bine.Sunt Dracu in persoana cand vine vorba de ce mananc.Asa ca am sa iau recomandarea lui Sakura si am sa incerc prajitura cu lamaie.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:20 am

Am zambit catre roscat cu toti dintii mei.
-Una cu lamaie vine imediat!spun si fug catre tejghea sa iau una proaspata.
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:42 am

Stau si astept rabdator sa se intoaca cu prajiturica.Incep sa salivezi un pic gadnindu-ma la ce minunaite o sa mamanc.N-am gustat pana acum prajitura cu lamaie, dar nu e nicidaota prea tarziu sa testezi lucruri noi.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:50 am

M`am intors zambind cu o prajitura lui Ren-chan.I`am pus`o pe masa si am zambind dulce.
-Pofta mare Renny-chan.spun si ma intorc la tejghea.
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:58 am

-Stand la tejghea , cafeneau nu prea are clienti esti sigura ca merge afacerea.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:00 am

-E una din zilele proaste.zic eu.Sunt zile in care e plin si zile in care bate vatu...spun
Sus In jos
Abarai Renji

Abarai Renji

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:01 am

Gust prajitura.
-Yumm...goodie!!....E acrisoara dar are si si sirop....hihihi....dulce-acrisor...ce combinatie interesanta.Felicitari pentru patiser.Pentru asta am sa trec cu vederea ca mi-ai stalcit numele si mai mult , si ai pus si -chan, Sakura-chama.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:03 am

Cand am auzit un singur cuvant mi`a venit in cap."Zgatu...".Am tras aer in piept si am zis catre Renji.
-Ma bucur ca`ti place Lenji-chan
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:36 am

Am intrat pe usa cofetariei. E asa de mare incat zici ca-i restaurant. Mi-a sunat telfonul.
-Yno, imi pare rau, a intervenit ceva. Daca e ramane pe alta data.
Hmf. Poate macar gasesc pe cineva cunoscut.
M-am uitat imprejur. 1.Sakura si Ruka lucrau aici? 2. Ala era cumva Ren?
-Salutare tuturor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sweet as a cake! Empty
MesajSubiect: Re: Sweet as a cake!   Sweet as a cake! Icon_minitime

Sus In jos

Sweet as a cake!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sweet hell.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cofetarie-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente