Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

"Light of one small candle."

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alice Von D.

Alice Von D.

Data de inscriere : 23/06/2011
Localizare : Wonderland.

"Light of one small candle." Empty
MesajSubiect: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:25 pm

Seara, ora nouăsprezece.
Alice privea printre gene, jucăuşă, cum flacăra lumânării 'se juca; în întunericul din living, Ce-i drept, fata ajunsese de câteva ore, dar nici nu se obosise să pună hainele la locul lor sau cine ştie ce tâmpenie. Pentru ce, când nimeni n-o vizita?
Îşi strâmbă slab buzele când lumânarea se stinse din cauza unei adieri de vânt, iar privirea-i vioaie se îndreptă imediat către fereastra deschisă.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 28
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:31 pm

Ma plimbam impreuna cu Hoshi si am vazut o casa noua cu o lumina.Am fugit intr`a colo si am batut la usa.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:37 pm

- Intră, cred că-i deschis! ţipă Alice, întorcându-şi privirea spre uşă. Îşi aranjă părul, trase de cămaşa albă, ce-i ajungea până la şolduri în jos şi aproape că sări de pe canapea în drumul spre uşă.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:41 pm

Am deschis usa si am bagat capul.Hoshi intra inauntru.
-Erm...deranjam?intreba ea.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:44 pm

- Nu! Hai, intră! îi spuse Alice vioaie, afişând un zâmbet dulce şi-o privire tare inocentă.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:47 pm

Am pasit in sufrageria mare tinand`o pe umar pe Hoshi.Era o camera frumoasa,spatioasa.
-Buna.spem noi doua odata.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:51 pm

- Bună şi vouă. Uhm, te servsc cu ceva ? clipi des, jucăuşă şi-şi duse ambele mâini la spate, trăgând aer adânc în piept. Ah, Alice von Desire, se prezentă fata, având un accent pur nemţesc.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:53 pm

-Kureru Sakura.spun scurt.Spune`mi Shiro.
-Hoshi.spuse ea de pe umarul meu.
-Incantate.spunem amandoua odata.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:55 pm

Alice surâse uşor amuzată., ducându-şi o mână după gât.
- Uhm,deasemenea! Erm, luaţi loc, îngână această, aprinzând apoi lumina.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:58 pm

Hoshi sari jos si se puse langa canapea.Eu m`am asezat elegant pe canapea zambind catre Alice.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 11:00 pm

- Deeeci....suc, cafea, apa, ceai, bautura? chicoti Alice, întorcăndu-se către blondină. Afişă un zâmbet gingaş, jucăuş, trăgând aer adânc în piept. Mmm,, fursecuri sau ceva de genul?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 11:40 pm

Am dat din umeri.
-Ce vrea inimioara ta.zambesc dulce.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 12:09 am

- Atunci suc si briose, zambi Alice senina, ducandu-se cu pasi vioi spre bucatarie.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 12:12 am

Am dat usor din umeri si am zambit care Hoshi.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 12:18 am

Alice se întoarse repede, lasand pe masa o tavita cu briose si doua pahare in care se afla suc de portocale.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:09 am

Hoshi sari pe umarul lui Alice si apoi pe tava cu prajituri.Lua una si apoi sari jos.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:11 am

- Erm, sper ca va plac, zambi dulce Alice si se tranti pe-un fotoliu.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:20 am

Hoshi dadu din cap zambind in timp ce manca iar eu am zambit.
-Yeap,is bune.spun zambindu`i cald.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:24 am

- Ma bucur! ingana Alice pe tonul ei obisnuit, placut si se aseza mai bine, trecandu-si o mana prin par.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:28 am

-Deci,Alice-chan...spun gandindu`ma putin...cati anisori ai?intreb.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:59 am

- 18, desi mai am putin si voi implini 19, schita Alice un zambet gingas, privind-o atenta pe fata. Tu ?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 2:00 am

-Ohooo,multi inainte.spun si zambesc.Eu 19.adaug.Aparent doar.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Light of one small candle."   "Light of one small candle." Icon_minitime

Sus In jos

"Light of one small candle."
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Light and darkness

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cartier :: Find me in wonderland.-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente