| A little break ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Endo Yukio
| Subiect: A little break ... Vin Iun 24, 2011 2:57 am | |
| M-am bucurat in sfarsit ca s-a oprit ploaia , chiar daca inca mai picura pe ici pe colo iar in aer se simtea puternic mirosul ei . Imi continuam plimbarea , cu gluga pe cap si mainile in buzunar . N-aveam o anumita expresie pe fata , poate doar una un pic plictisita . Aleile padurii erau cam stramte si priveam baltile ca pe un ostacol , ce-l treceam cu prea multa usurinta . M-am oprit la un moment dat , doar n-aveam de ce sa ma grabesc , si m-am sprijinit de triunchiul unui copac , privind mai apoi cerul innorat si pictat cu gri . | |
|
| |
Alice Von D.
Mesaje : 115 Data de inscriere : 23/06/2011 Localizare : Wonderland.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 2:58 am | |
| Alice deja se afla in acel copac. Isi legana vesela picioarele, chicotind gingasa. Sari, cand il vazu pe baiat si isi subtie buzele, lasandu-si usor capul intr-o parte. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:04 am | |
| Ma pierdusem prin ganduri seci , cand am simtit ca cineva misca copacul de sus , din crengi . Am ridicat sprancenele , fiind putin curios dar inainte sa ridic capul sa vad , acea persoana imi sari direct in fata , facandu-ma sa ma uimesc . Am indoit si eu capul , in timp ce pe buze imi aluneca un zambet slab dar strengar . - Sa aplaud acum , domnisoara ? | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:06 am | |
| - Nu, n-ar fi dragut, isi stramba Alice buzele. Le arcui intr-un zambet suav, fermecator, privindu-l atenta pe tanarul din fata ei. Alice von Desire, se prezenta ea si intinse mana usor catre acesta. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:13 am | |
| - N-ar fi ? am murmurat pentru mine . N-am mai apucat a spune nimic caci ea se prezenta , si intinse mana spre mine . - Yukio . Incantat m-am prezentat la randul meu . Si scuze..dar nu dau mana cu fetele . am spus in timp ce am apucat-o de incheietura mainii pe care o intinse , si am sarutat-o pe obraz . Prefer calea asta... sper ca nu te-a deranjat prea mult gestul . am adaugat , indepartandu-ma de chipul ei . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:21 am | |
| - Nu trebuia sa dai mana, ca sa mi-o saruti. Asa fac toti gentelmanii, ii zise ea in timp ce obrajii ei prinsera o culoare trandafirie. - Nu m-a deranjat, chiar deloc, ingana dupa si afisa acelasi zambet, privindu-l atenta. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:26 am | |
| - Sa mentionez ca nu sunt tocmai un gentleman ? Dar nu conteaza, ranjind usor . M-am lipti din nou de copac , dandu-mi gluga jos , lasandu-mi parul negru usor umed la iveala . - Sii.. singurica pe aici ? am intrebat dupa ce am inspirat adanc . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:27 am | |
| - Din pacate, da. ii raspunse Alice vioaie, privindu-l printre genele dese, negre. Se tranti pe iarba, desi stia ca-si va murdari pantalonii scurti. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:41 am | |
| OOC: Ma scuzi.. dar chiar trebuie sa scriu la persoana a III-a .
BIC: Defapt nu mai era singura , ci era si el acum cu ea , doar ca nu-si dadu seama de asta mai inainte . O privi pe fata cum se aseza pe iarba , si pe langa faptul ca era inca ud si murdar , mai era si rece . Cu toate ca poate era mai grijuliu el in privinta murdariei decat ea , se aseza si el pe iarba , langa copac . Ridica genunchii aproape de piept , incepand sa inchida ochii fara sa vrea . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:43 am | |
| OOC: nope. eu scriu ca asa sunt obisnuita. ._.' poti scrie [ din cate stiu eu ] si la persoana I-a. ^^
BIC: - Iti e somn? il urmari atenta Alice cu privirea, atingandu-l pe nas cu varful degetului. Chicoti delicat, gingasa si-si musca buza inferioara, in timp ce se aseza mai bine pe iarba. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:52 am | |
| OOC: nu.. doar ca si eu am obisnuinta de a scrie la persoana a3a ,si vroiam sa mai incerc si la I-a , doar ca nu-mi mai iese . >.< Nvm .
BIC: Ii lua ceva timp ca sa-si dea seama ca tanara vorbise , in acel moment isi deschise ochii instantaneu . - Poate . spuse el fara a afisa vreo expresie cand aceasta ii atinse nasul cu varful degetului . Oricum n-avea de gand sa doarma , mai ales in locul ala . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:54 am | |
| - Dar noaptea ce faci? continua Alice pe tonul ei catifelat, clipind des si nu-si retrase degetul. Clipi des, jucausa si-l urmari atenta cu privirea, mai rau ca un copil mic. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 3:59 am | |
| O apuca de incheietura mainii cu care ii atingea degetul , zambind rautacios . - Rawr ! imita un pui de tigru . Noaptea nu e facuta ca sa dormi pentru toti , stii? continua el , directionandu-si privirea asupra ei . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 4:07 am | |
| Alice chicoti gingasa cand acesta o lua de incheietura, avand o expresie tare inocenta. Ochii albastrii ii stralucira usor, iar buzele i se arcuira intr-un zambet dragalas, vioi. - Chiar si asa, trebuie sa dormi uneori! Atunci ce faci noaptea? se incrunta finut tanara, privindu-l atenta. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 8:14 am | |
| - Pai.. sweetie , n-am spus ca nu dorm deloc . Gandeste-te la vampiri . spuse el fara a sti exact ce vroia sa-i explice fetei . Intr-o clipa de liniste , se auzi puternic un tunet , iar el privi imediat cerul , ce parea mai innorat ca inainte . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 8:16 am | |
| - Va ploua, sopti Alice si se dadu mai aproape de Yukio, din cauza tunetului. La vampiri, zici? N-am inteles, isi stramba slab nasul, dandu-si la o parte cateva suvite de par de pe frunte. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 9:33 am | |
| - Nu trebuie sa intelegi . zambi slab . Sa te iau in brate , sweetie ? continua amuzat de reactia ei . Chiar daca ideea de a sta sub un copac in timpul unei ploi nu era stralucita . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 9:36 am | |
| - Nu! Hai de-aici, se ridica Alice brusc si-l privi atenta, strangandu-si parul intr-un coc neglijent. Lasa cateva suvite sa-i cada pe gat si ofta, strambandu-si slab buzele. Nu vreau sa stau afara cand ploua! ii spuse fata si-si incrucisa bratele la piept, inspirand adanc. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 9:47 am | |
| Ii urmari miscarile , fara a se ridica inca . - Care e problema ? Nu-ti place ? spuse prefacandu-se un pic dezamagit . Lui ii placea , doar de aceea venise acolo . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 9:49 am | |
| - Ma voi imbolnavi, ingana fata si se apleca, apropiindu-si chipul de-al lui. Si nu-i bine sa stai langa un copac pe vremea asta, isi stramba Alice slab buzele, urmarindu-l atenta cu privirea. Mergem, deci? | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 10:05 am | |
| Ridica chipul exact cand aceasta se apleca asupra lui , si o privi insistent in ochi . -Si daca nu e bine ? nu mai astepta ca Alice sa raspunda , ca el se si ridica , punandu-si iar gluga pe cap , pentru orice siguranta . Incontro ? | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 10:13 am | |
| - Nu stiu. ridica din umeri, prinzandu-l imediat de brat. Inspira adanc si-l stranse usor, uitandu-se cu coada ochiului in jurul ei. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 10:22 am | |
| O strinse si el usor , uitandu-se din directia de unde venise mai devreme . - Am motocicleta parcata la intrarea padurii . Vrei sa vii cu un necunoscut ? o intreba curios , inainte sa inceapa sa mearga . | |
|
| |
Alice Von D.
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 10:29 am | |
| - Necunoscutii au cele mai bune bomboane, deci da! rase delicat, cristalin, Alice si-l privi cu ochii mari, interesata pe brunet. Isi lasa capul pe umarul sau si-o lua vioaie la pas, zambiind dulce. | |
|
| |
Endo Yukio
| Subiect: Re: A little break ... Vin Iun 24, 2011 11:14 am | |
| - Daca iti place sa risti . dadu din umeri si continua sa mearga . Spera totusi sa nu incurce drumul , caci i se intampla des asta . In ceva timp ajunsera inafara padurii , iar el privi dupa motocicleta lui . O vazu , si se indrepta spre ea . Scoase cheile din buzunar , si ii intinse casca de protectie lui Alice , in timp ce el si-o punea pe a lui . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A little break ... | |
| |
|
| |
| A little break ... | |
|