Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un film Duminica

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 5:19 am

Am intrat in cinema cu samsara in capul meu pe post de ac pentru coc. Am luat o punga de popcorn si am inceput sa ma uit la titlurile filmelor.
-The son f Rambo
-Kung fu panda
-Hanna Montana
-P.S I love you.
Din moment ce am vazut primele doua filme si nu aveam chef de Hanna Mntana, am luat bilete la P.S. I love you.
Am intrat in sala de cinema si am inceput sa caut locurile. Randul J locul 12. In timp ce urcam m-am impiedicat si am cazut pe scarile cu mocheta rosie, "Imprastiindu-ma" odata cu floricelele mele.
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

Data de inscriere : 23/06/2011
Localizare : Wonderland.

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 5:22 am

Alice o vazu pe fata. Desigur, ea deja statea linistita pe scaun. Surase si clatina din cap, ridicandu-se. Se apropie de ea, intinzandu-i finut mana.
- Esti bine?
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 5:41 am

Am intins mana si m-am ridicat incet.
-Cred ca da. Nu cred ca am nimic rupt. Scuze. Sunt aeriana. M-am asezat pe locul meu, langa fata.
-Katsa! Imi pare bine ! Si tu esti?
Sus In jos
Alice Von D.

Alice Von D.

Data de inscriere : 23/06/2011
Localizare : Wonderland.

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 8:12 am

- Alice, incantata! se prezenta fata la randul ei, asezandu-se mai bine pe scaun.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 11:19 am

-Deci, ai venit cu cineva? Sau doar asa, de plictiseala? Eu una nu aveam ce face
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Pamantul Noptii

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:06 am

Intru in sala de cinema . Si cad ! ''Au .. care a pus pe aici ulei ? Stai nitell .. popcorn ! Te pomenesti ca a mai cazut cineva pe aici .. ''
Sus In jos
http://www.universitateacrystalwave.myforum.ro
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:18 am

-Aia-s eu ! Esti ok?M-am dus sa o ajut. Hai langa noi !
Sus In jos
Continut sponsorizat

Un film Duminica Empty
MesajSubiect: Re: Un film Duminica   Un film Duminica Icon_minitime

Sus In jos

Un film Duminica
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cinema-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente