Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!- |
|
| Un film Duminica | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Un film Duminica Vin Iun 24, 2011 5:19 am | |
| Am intrat in cinema cu samsara in capul meu pe post de ac pentru coc. Am luat o punga de popcorn si am inceput sa ma uit la titlurile filmelor. -The son f Rambo -Kung fu panda -Hanna Montana -P.S I love you. Din moment ce am vazut primele doua filme si nu aveam chef de Hanna Mntana, am luat bilete la P.S. I love you. Am intrat in sala de cinema si am inceput sa caut locurile. Randul J locul 12. In timp ce urcam m-am impiedicat si am cazut pe scarile cu mocheta rosie, "Imprastiindu-ma" odata cu floricelele mele. | |
| | | Alice Von D.
Mesaje : 115 Data de inscriere : 23/06/2011 Localizare : Wonderland.
| Subiect: Re: Un film Duminica Vin Iun 24, 2011 5:22 am | |
| Alice o vazu pe fata. Desigur, ea deja statea linistita pe scaun. Surase si clatina din cap, ridicandu-se. Se apropie de ea, intinzandu-i finut mana. - Esti bine? | |
| | | Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Re: Un film Duminica Vin Iun 24, 2011 5:41 am | |
| Am intins mana si m-am ridicat incet. -Cred ca da. Nu cred ca am nimic rupt. Scuze. Sunt aeriana. M-am asezat pe locul meu, langa fata. -Katsa! Imi pare bine ! Si tu esti? | |
| | | Alice Von D.
Mesaje : 115 Data de inscriere : 23/06/2011 Localizare : Wonderland.
| Subiect: Re: Un film Duminica Vin Iun 24, 2011 8:12 am | |
| - Alice, incantata! se prezenta fata la randul ei, asezandu-se mai bine pe scaun. | |
| | | Yno Kasumi
Mesaje : 306 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.
| Subiect: Re: Un film Duminica Lun Iun 27, 2011 11:19 am | |
| -Deci, ai venit cu cineva? Sau doar asa, de plictiseala? Eu una nu aveam ce face | |
| | | Eliza Cyreno
Mesaje : 58 Data de inscriere : 24/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Pamantul Noptii
| Subiect: Re: Un film Duminica Mar Iun 28, 2011 5:06 am | |
| Intru in sala de cinema . Si cad ! ''Au .. care a pus pe aici ulei ? Stai nitell .. popcorn ! Te pomenesti ca a mai cazut cineva pe aici .. '' | |
| | | Lialle Katsa
| Subiect: Re: Un film Duminica Mar Iun 28, 2011 5:18 am | |
| -Aia-s eu ! Esti ok?M-am dus sa o ajut. Hai langa noi !
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un film Duminica | |
| |
| | | | Un film Duminica | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|