| Lost in dreams | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ruka Jung
Mesaje : 311 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : Lost in my sweet nightmare
| Subiect: Lost in dreams Vin Iun 17, 2011 9:30 am | |
| De indata ce am ajuns mi-am lasat bagajele pe hol si am fugit direct in camera , trantindu-ma pe patul mare de langa perete ,era moale si pernele erau moi si comfortabile,schitand un zambet pe fata deorece eram fericita ca in safrsit locuiesc singura si nu am nici o obligatie fata de mama vitrega . -Ma-m ridicat in sezut si am zambit privind de jur imprejurul camerei ,era frumoasa,destul de spatiosa si dragut amenajata dupa aceea mi-am intors privirea spre fereastra observand ca afara este vreme frumoasa,m-am hotarat sa merg la plaja . | |
|
| |
Yno Kasumi
Mesaje : 306 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:17 am | |
| Eu am sunat la usa. Doamne, sper sa-i placa cadoul. Steam in fata usii imbracata in blugi negri, un top alb cu imprimeu si conversi albi cu cirese. Geophy astepta langa mine. | |
|
| |
Ruka Jung
Mesaje : 311 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : Lost in my sweet nightmare
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:22 am | |
| -Am deschis , uas si am zarit o fata , ia-m zambit iar dupa cateva minute am realizat ca eram imbracata in pijamale si ma-m inrosit -Buna , intra si scuzami tinuta nu prea reprezentativa , fata imi era un rosu aprins . | |
|
| |
Yno Kasumi
Mesaje : 306 Data de inscriere : 17/06/2011 Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:26 am | |
| -Draguta pijamaua. spun eu. Ti-am adus ceva. Sunt noua si...m-am gandit ca ti-ar placea. Am sperat sa-i placa peisajul pictat pe panza din pachetul pe care i l-am inmanat. occ: poate sa fie cu ce iti place tie. :) | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:31 am | |
| -Umm multumesc si intra , nu sta afara te rog , am iesit afara din casa si am impins-o pe fata inauntru , primul lucru pe care il zareai era o vaza imensa cu trandafirii rosii si niste scarii care duceau spre camere. -Iau cadoul de la fata si zambesc , este minunat , iar dupa aceea am imbartisat-o. -Off ce uituca sunt , eu ma numesc Ruka .
| |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:37 am | |
| -Ma bucur sa te cunosc Ruka. Eu sunt Yno. Ea e Geophy, companioana mea. spun eu desprinzandu-ma usor din imbratisare. Draguta casa. Acum sunt absolut sigura ca tabloul se va potrivi. spun eu zambind. Ma incanta gandul ca am nimerit peisajul potrivit. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:42 am | |
| -Ehh se pare ca da , si ce draguta este Geophy , pot sa o mangaii sau se supara , am intrebat-om pe fata . -Doresti ceva de baut sau sa te servesc cu ceva? | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:45 am | |
| -Ceva de baut suna bine atata timp cat e rece. spun zambind. -Nu ma supar, e placerea mea sa ma mangaie cineva. spuse Geophy apropinandu-se de Ruka. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:48 am | |
| -Suc natural sau acidulat ? am intrebat-o pe fata.In timp ce ma-m aplecat si am mangaiat-o finut pe Geophy , ce blanita frumoasa si pufoasa. -Ce prietenoasa este Geophy. | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 11:57 am | |
| -Natural. Merci beaucoup. Am privit-o pe Geophy dupa ce Ruka s-a dus sa aduca de baut. -Que te pasa? -Mai voiam. -Vino aici pufoshenie mica. Am mangaiat-o pe Geophy pana a venit Ruka inapoi.
| |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:01 pm | |
| Venind cu o tava in mana , pe care erau asezate trei pahare cu suc , si intr-un bol transparent erau asezate cuburi de gheata. -Presupun ca si Geophy doreste suc? -Veniti in camera la mine este mai comod . | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:09 pm | |
| Am urmat-o pe Ruka spre camera ei. Geophy saliva dupa paharul de suc. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:16 pm | |
| -Ma-m oprit pentru cateva secunde am luat un pahar de pe tava si i lam dat lui Geophy. -Se pare ca cineva este nerabdator dupa suc , ia-m zambit acesteia. | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:19 pm | |
| -Stai sa fac un truc. Geophy s-a transfomat intr-o neko de inaltimea mea. Acum pot sa beau ca lumea. -Ai grija ca te tine doar 5 minute transformarea. Consuma repede energia magica. -E destul cat sa beau un suc. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:22 pm | |
| -Wow ce interesant , am privit-o pe Geophy cat de frumoasa era la fel ca si Yno. -Ce inetresant , nu iti fa griji Geophy nu mai este mult pana la camera mea , spunand acest lucru si privind-o pe Yno | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:24 pm | |
| Am privit-o pe Ruka deschizand usa camerei dupa ce am urcat scarile. Geophy s-a asezat pe pat. Exact la 5 minute dupa transformare isi reveni la forma initiala. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:26 pm | |
| -Este comod ? am intrebat-o pe Geophy si am privit-o mpe Yno. -I-a loc te rog frumos ,ia-m spus lui Yno pe un ton mai vesel , nu imi placea cand statea cineva in picioare | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:32 pm | |
| M-am asezat pe un fotoliu pufos si mi-am baut sucul dupa ce am pus 2 cuburi de gheata inauntru. -Imi place camera. am spus cu gandul la chitara din camera mea.Ma intreb daca si ei ii place sa cante la chitara. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:34 pm | |
| -Hey ce ii de stai asa de ganditoare , poti sa ma intrebi orice nu ma supar ,ia-m zambit fetei prin camera aveeam si nsite schite pierdute pe jos. | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:38 pm | |
| -Hmm, iti place sa desenezi? Dar de muzica ce zici? Sau...ce carti citesti? -Ia-o mai usor colega. spuse Geophy. -Chiar ma gandeam ca ai tacut prea mult. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:41 pm | |
| -Pai da imi place sa desnez , dar mai mult desnez portrete . -Si imi place si sa cant , dar tie ? privind-o pe Yno si Geophy. -Nui nimic Geophy ca m-a intrebart. -Ce cartii citesc pai de cele mai multe ori romane de dragoste dar in momentul de fata citesc Contele de Monte Crsito. -Dar tu? | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:46 pm | |
| -Bun, sa nu uit ce am intrebat...Imi place sa cant la chitara, nu-s geniu la scris melodii, imi place sa interpretez melodii pe care le aud. Ca muzica...imi place Enrique Iglesias si mai multe... Si mie imi place sa desenez, dar nu mereu imi iese ceva... Cartii...imi plac fantasy, aventura, un pic de romance de curand...Favorita e Tara Duncan dar si seria Hush, hush e ok. Ma intreb ce mai e in stare sa gandeasca Nora...toata zapaceala aia cu Patch... -Yno, nu cred ca Ruka a citit cartea...dar in fine. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Sam Iun 18, 2011 12:53 pm | |
| -Pai din cate ai spus tu suna interesant , am sa ma pun pe citit si eu aceea carte. -Si mie imi place Enrique Iglesias , ce coincidenta ,am privit-o un pic confuza iar dupa aceea am afisat un zambet larg pe fata. | |
|
| |
Yno Kasumi
| Subiect: Re: Lost in dreams Dum Iun 19, 2011 12:07 am | |
| -Atunci am cea mai buna idee de azi. Am teleportat chitara din camera mea. Sper sa-ti placa. Am inceput sa cant la chitara inceputul de la Hero de Enrique Iglesias. | |
|
| |
Ruka Jung
| Subiect: Re: Lost in dreams Dum Iun 19, 2011 12:10 am | |
| -Wo ce frumoasa voce ai si este melodia mea preferata impreuna cu Ring My bell , te pricepi de minune sa canti imi place . -Este asa de emotionala melodia. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lost in dreams | |
| |
|
| |
| Lost in dreams | |
|