Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sweet hell.

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Ciel Fonteroy

Ciel Fonteroy

Data de inscriere : 10/07/2011

Sweet hell. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 2:02 am

-Şi ce nu-ţi convine? Că nu te-am întrebat ce vrei făcând numa' plecăciuni şi pupându-te undeva?
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 5:15 am

-Stii ce? N-am chef sa ma cert cu tine, da asta ca sa iti fie asa, invatatura de minte ! Spun pocnind din degete, moment in care casa sa umplut de praf si mucegai, panze de paianjen. Am deschis geamul si m-am pus in picioare pe el.
Vraja ireversibila ! Uite-te in oglinda ! Gandindu-ma cat de socat va fi cand va vedea ca are urechi de magar.Dupa care mi-am luat zborul pe geam si dusa am fost. Lasand in urma mea un bilet pe care scria
@AI 1 AN Ca SA INVETI CE INSEAMNA RESPECTUL,SAU VEI RAMANE ASA PE VECIE@
Sus In jos
Ciel Fonteroy

Ciel Fonteroy

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 5:44 am

-Fata asta realizează că eu nu mă sinchisesc după vrăji? spun cât îmi mişcam capul.
Urechile s-au dus, fiind foarte uşor de rupt vraja. Câtă magie zace într-una de 20! îmi spun ironic în minte.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 11:20 am

Urechile apar la loc. Vad tot ce face si pot controla tot de la distanta. Dupa care ii spun in minte.-fa-le sa dispara. No prob. O sa le fac eu sa apara in cele mai jenante momente. Te vad oricum.
Sus In jos
Ciel Fonteroy

Ciel Fonteroy

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 9:01 pm

Îmi dau ochii peste cap, făcându-le să dispară din nou. Câteva şoapte au ieşit din gura mea, apoi casa a fost învelită într-o barieră puternjică. Vrăjile puteau fi făcute doar înăuntru.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 11:15 pm

-bine ca ai facut bariera deabea acum. Eu sunt in mintea ta. Practic sunt in casa. Tu faci toate vrajile. Si atunci cand o sa iesi din casa ce o sa faci? Sau o sa stai toata viata in casa??
Sus In jos
Ciel Fonteroy

Ciel Fonteroy

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 11:17 pm

Sunt în stare. îi transmit telepatic, apoi ridic o barieră împotrvia orcărui gând care nu era al meu.
-Deja mă seacă fata asta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sweet hell.   Sweet hell. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Sweet hell.
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Sweet as a cake!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cartier :: 'Cus I'm here.-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creati un forum | Cultura si Societate | Subiecte de societate | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente