Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cate ceva despre tehnologie...

In jos 
+2
Lialle Katsa
Yno Kasumi
6 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Cate ceva despre tehnologie... Empty
MesajSubiect: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 6:32 am

Am intrat intr-un magazin de electronice. Laptopul meu se stricase si aveam nevoie de unul plus cateva detalii de mobila...Geophy era cu mine dar le asteptam pe Katsa si Ruka sa ma ajute.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 6:48 am

Am dat buzna in magayinul Apple. Am venit sa o ajut pe Yno dar in secret vroiam sa imi iau un laptop nou penru ca Lex l+a scapat pe al meu pe sicla casei s s-a facut tandari.
-Deeeeci, ce cauta?
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Localizare : Lost in my sweet nightmare

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 8:19 am

-Buna Yno si Katsa , sczue ca am intarziat dar am avut o mica mare problema.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 8:37 am

-Serios? Ce s-a intamplat? Zi! Acum !
Sus In jos
Ruka Jung

Ruka Jung

Localizare : Lost in my sweet nightmare

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 8:56 am

-Pai nimic important ti-am spus a fost doar o problema minora.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:54 am

-Ok. Sa ne concentram. Privesc in jur. Oh frate. Vine unu' pleaca altu. Unde s-a dus Enrique?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 28
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 2:13 am

Am aparut din spatele lor.
-Nu stiu,dar am rasarit eu.spun razand.
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

Data de inscriere : 24/06/2011
Localizare : Pamantul Noptii

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 2:34 am

Mergeam pe strada , cautand cu disperare un magazin pentru a cumpara un laptop bun . Si iata.l .. gasit .
Intru frumos inauntru .. plin de oameni . ,,Yay . am de asteptat la coada nu gluma . '' Ma plim printre rafturi , imtrebandu.ma care merita si care nu .
Sus In jos
http://www.universitateacrystalwave.myforum.ro
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 2:37 am

-Da-m-as cu capu' de un perete. Eliza! am spus eu alegand spre ea. M-am impiedicat de un tip cam gras. M-am trezit...in bratele lui.
-Stiam ca asta te gasesc. Sau ma gasesti.
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 2:43 am

O persoana ma strigase . Culmea ii stiam vocea . Am privit spre ea .. ,,YNO'' strig in sinea mea ..
-Heya !! Da' ce faci pe hmm..pe acest om ? o intreb eu amuzata .
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 2:49 am

-Gata Enrique, poti sa ma lasi jos. Serios.
-Esti sigura?
-Da!
-Bine. Ma duc inapoi la sisteme HC.
-Asa deci Eliza. Ce briza te aduce la mall?
Sus In jos
Eliza Cyreno

Eliza Cyreno

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 3:57 am

-Hmm..una destul de puternica . Pai uite .. imi caut un laptop ca celalalt si.a facut putin zborul pe fereastra si nu mai are rostu' sa.l repar . Inca mai am nervi pe el .. ii raspund eu amuzata . Dar tu ? Ce ii cu tine aici ? Tot probleme de acest gen ?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 4:04 am

Am sarit din nou in spatele lui Yno.
-Da.Vrea un laptop nou.spun zambind.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 1:29 pm

In timp ce ma uitam si eu la laptopuri, am realizat ca nu mai aveam bani. Deasupra capului mi s-a aprins un beculet(nu pe bune, doar asa)M-am dus spre casa si l-am intrebat pe tipul de acolo:
-Angajati persoane noi cu diploma de informatica?
-Da. Esti majora ,nu?
Dupa o discutie lunga de genul si dupa un interviu cu seful eram deja la casa purtan tricoul cu banna pe jumate muscata, emblema a magazinului numit sugestiv "Bananna"(Parodie dupa apple ?) Am inceput sa memorez lista cu preturi.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 9:30 pm

M`am uitat la niste chestii dragalase.Un laptop roz,unu mov si un dragon care era port-telefon.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 3:28 am

Inca imi asteptam primul client cand am vazut anuntul.
"ANGAJATII AU 50% REDUCERE LA ORICE PRODUS APPLE"Tare ! Poate ca peste o luna imi permit si eu ceva. Mi-am inodat tricoul lalau intr-o parte astfel incat sa para cat de cat de marimea mea. Am ponit spre Sakura.
-Pot sa te ajut?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 4:50 am

M`am uitat prin vitrine.
-Vreau sa cumpar ceva.Chiar vreau.Dar nu stiu ce.spun incepand sa rad si`mi duc mana la ceafa.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:10 am

Pai, daca ai nevoe de un laptop, sunt multe. Daca vrei un telefon, pot sa iti arat si dealea. Sau poate cel mai nou lucru, placa de design. Desenezi pe ea si apare in calc. Este si un concurs. Cel ai bun afis pentru noul magazin primeste un laptop nou. Sau televizoare si multe altele. Ce zici, te bagi?
occ: Dca vreti sa participati, bagati imagini si personajul primeste premii daca juriului ii convine.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:19 am

-Da, tot probleme de genu...tehnologiei.
-Gata tot in afara de Laptop-uri. a spus el.
-Vitezomanule! Si unde-i toata distractia?
-Cand va pun sa le montati cu mine. spuse el zambind diabolic.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:30 am

-Vreau placa din aia ca sa particip la concursu ala.spun zambind.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:40 am

pai unt doua modele. Spun indretandu-ma spre un raft. Unul alb cu multe optiuni si unu pentru incepatori. Eu il recomand pe cel alb. Ca o sa vrei sa explorezi dupa ce inveti si ar fi pacat sa cumeri doua. Cel alb este 300 de lei si cel mic este 150. Pimii 50 de cumparatori primesc gratis un ipod. Tu ai f a 20-a :) Concursul a inceut ieri si se termina saptamana viitoare. Am deschis vitrina si am scos exemparul alb. Uite ! Joaca-te pe el.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 6:04 am

-Draw pad? Chestia aia noua inteligenta? Ma bag si eu. I-am dat cardul si am platit ce am luat plus 2 laptopuri, unul negru-carbon complet si unul cu baza neagra si restul gri-inox.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 11:03 am

-Iau chestia alba!spun catre Katsa.
Ii intind banii,platesc,iau restul si ies afara din magazin.M`am asezat pe banca de langa si am inceput sa ma joc pe ea.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 1:31 am

- Ahem... V-ati uitat formularele de inscriere. Asta daca vreti sa participati.
Sus In jos
Saito Nijama
Admin
Saito Nijama

Localizare : ...in your mind

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 8:20 am

Am intrat in mall cu ideea de a-mi cumpara un mouse nou si o pereche de casti
-Bun de unde sa incep. spun uitandu-ma in jur
Sus In jos
https://aoitenshistudio.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... Icon_minitime

Sus In jos

Cate ceva despre tehnologie...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Mall-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente