Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cate ceva despre tehnologie...

In jos 
+2
Lialle Katsa
Yno Kasumi
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 11:12 am

-Um ok. Am luat un pix si am completat formularele. Am pasat hartia catre Katsa. Intretimp Enrique iar disparuse.
-Hey Saito. Ce vant te-a adus pe-aici? a intrebat Enrique.
Sus In jos
Saito Nijama
Admin
Saito Nijama

Data de inscriere : 16/06/2011
Localizare : ...in your mind

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 4:12 pm

-Hey pai vreau sa-mi cumparu un mouse nou si o pereche de casti spun eu zambind dupa care duc mana la ceafa
-Tu ce faci aici?
Sus In jos
https://aoitenshistudio.forumgratuit.ro
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Varsta : 28
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 2:09 am

Am intrat inapoi in magazin cu gandul sa iau formularul dar m`am lovit de cineva.
-Auch....scuze....spun dandu`mi suvitele purpurii din ochi.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 2:12 am

A aratat catre tot ce luase.
-Renovare. a spus cu ducandu-si mana la ceafa zambind copilaresc.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 3:18 pm

-Hey, Saito ! Ce zici, sa te ajute noua angajata? Spun razand. Am dus in spate formularele de inscriere.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 10:49 pm

-Hey Katsaaa!!strig de pe jos.Da si mie un formular din ala.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 2:20 am

Am luat un formular si m-am teleportat langa Sakura. Na ! Ori mi-l dai mie, ori il bagi in urna. Cum vrei. Si cum ar zice seful meu. Mersi ca ati cumparat de la noi ! Zic intinzandu-i o banana. Din partea casei...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 9:15 am

M`a bufnit rasul la faza cu banana.
-Iti bati joc de mine?intreb luand formularul si razand.Am inceput sa completez acolo,pe jos.
Sus In jos
Saito Nijama
Admin
Saito Nijama

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 10:52 pm

Merg in saptele la Sakura
-Ce completezi spun uitandu-ma confuz la formular
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 10:56 pm

-E un concurs abstract in care facem reclama la magazin sau ceva de genu.O sa testez noua mea tableta
Sus In jos
Saito Nijama
Admin
Saito Nijama

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iul 08, 2011 10:43 am

-Ahaa interesant spun uitandu-ma la ce completeaza.....Si eu vreau sa desenezzz spun in gand
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iul 08, 2011 11:34 am

I`am citit gandurile cu usurinta.De cand eram purple citeam gandurile tuturor.
-I`ati o tableta si cere un formular.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 2:47 am

M-ai setat Enrique laptopul si eu am conectat tableta drawpad. Tot ce desenam pe tableta aparea si pe laptop in Photoshop. Cadrul cu Sakura si Saito era bun de inceput.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 4:59 am

Ia si tu o tableta. Si intri in concurs. Sunt in joc un laptop, un ipod si alte chestii mici gen casti si mouseuri. Trebuie sa faci reclama la magazin ! Am zis in gand. Dupa care cu voce tare: Vrei tu banana? Spun razand. Daca vrei poti sa testezi tableta din magazin.
occ: Chestia cu concursul e pe bune. Sa stiu si eu ce personaj castiga un laptop. Dati desenele. Sau poze ca totushi: Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 3895733921 deadlineul este pe 12 iulie. Postati imaginea. Castigatorul il anunt eu pe 13 iulie.
Formular: Nume personaj:
Nume desen:
Imagine:
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 9:53 am

-Aha...spun ganditoare.Mi`ai dat un impuls...
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 11:18 am

- ma gasiti sus. Am treaba de facut. Saito, gandeste-te !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cate ceva despre tehnologie...   Cate ceva despre tehnologie... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Cate ceva despre tehnologie...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Mall-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente