Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Silent weeping...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Data de inscriere : 27/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Between Heaven and Hell

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 10:54 am

Mereu ma simt bine aici, imi spun in gand. Ori este cimitirul asta prea frumos, ori sunt eu ciudat. Simt o legatua stranie cu lumea de Dincolo cand sunt aici. Ma alfu in locul acesta de cateva ore si tot e fac este sa ma uit la cerul insangerat de apus si sa incerc sa-mi imaginez parintii. Oare ce sper? Ca-i voi gasi aici?
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeLun Iun 27, 2011 1:22 pm

Am intrat in cimitir cu sevaletul sub brat, setul de pictura in mana si m-am instalat pe iarba cu schita deja facuta a vaii pline cu morminte. Multora le este frica de cimitire, mie nu. Am locuit langa unul. Mi-am aranjat vopselurile si am inceput sa dau viata...sau mai bine zis liniste peisajului.Oare era dorul de casa care ma facea sa pctez locul asta? Nu pre vroiam sa-l deranjez pe tipul care era i cimitir, dar chiar vroiam sa vorbesc cu cineva.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:18 am

Priveam cerul si ma gandeam cum ar fi in Rai; apoi atingeam pamantul in care erau ingropati atatia si imi imaginam viata lor in Iad. "Eu sunt prins aici... pe veci! Mereu intre doua lumi,mereu un Gardian..." imi spuneam in gand si incercam sa ignor prezenta fetei care aparent vroia sa insufleteasca locul cu o ploaie de culori asternute pe panza.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Localizare : In my dark world

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:32 am

Zburam dar am simtit o durere cruda in aripa stanga si am inceput sa cad.In cadere m`am transformat in om si am tipat.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:35 am

Am tresarit dintr-o data auzind tipetele care veneau de la inaltime. Ma uit spre cer si vad fata ce cadea speriata. "Cum Dumnezeu a ajusn acolo?" imi spunin gand.
In secunda doi imi desfac aripile, ma ridic in zbor si o prind in brate.
-Esti bine?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:37 am

-ARIPILE MAMII TALE!tip privind ca sunt om.
Am vazut ca numai cadeam si ca eram in bratele unui baiat si m`am inrosit.
-Erm...da,sunt bine.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:39 am

-Hm... Pentru un Gardian nu te descurci asa bine cu zburatul, ii spun razand.
-Lasa-ma sa-ti vad aripa...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:43 am

Mi`am deschis aripa stanga si am vazut sageata din el.Am injurat vulgar chiar si i`am aratat baiatului.
-Na!De asta nu ma descurc cu zboru.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:47 am

-Sageata asta imi pare cunoscuta... E clar trasa de un Arcas de nivel 2 din Iad... O sa doara putin, ii spun si smulg repede sageata.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:47 am

Am tipat tare din toti ranunchii.
-Auu!!spun si imi sterg lacrimile din coltul ochilor.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:49 am

-Ce e mai greu a trecut, ii spun si imi pun mainile pe rana incepand sa o vindec.
-Apropo... eu sunt Shisui.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:50 am

-Sakura.spun strangand din dinti ca sa nu plang.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:52 am

-Ooo... e o rana adanca... Va dura ceva timp sa o vindec. Sageata aia blestemata continea o toxina puternica din lumea de Dincolo. Noroc ca te-am gasit la timp.
Dupa o vreme:
-Spune-mi, ce esti? Adica nu simt nicio energie de inger sau demon din partea ta si totusi ai aripi.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:54 am

-Sunt shinigami...si controlez mai multe chestii...si sunt agent al Adjustment Bureau.spun scurt.Tu ar trebui sa fii neliphim nu?intreb privindu`l in ochi.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:55 am

-Eh.. da! Un Nephilim, un prizonier al Pamantului, un inger urat de ingeri si un demon urat de demoni... spun cu o voce joasa oftand lung.
-Rana e aproape vindecata!
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 1:59 am

Mi`am permis sa arunc un chicotit printre dinti.Am zambit catre el si m`am asezat turceste asteptand ca Shisui sa termine.
-E ok sa`ti zic Sui-chan?
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:00 am

-Acceptabil! ii spun zanbind.
-Ok... Rana e vndecata! Acum problema... cine a tras sageata?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:05 am

-Era un tip...cu urechi lungi si cu par negru cred...spun privind in pamant.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:09 am

-Pai e clar un Demon. Nimeni nu are acces la tipul asta de sageti decat arcasii demoni. Problema este unde s-a ascus... nu simt nicio prezenta aici.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:11 am

Am oftat.
-Eu nici atat.spun cu ochii tristi privind catre baiatl
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:38 am

M-am apropiat de cei doi.
-Esti OK? Scuze ca nu am venit mai devreme, da' stii cum sunt eu. Intai m-am speriat si dupa am reactionat.M-am uitat la tipul care prins-o pe Sakura.
-Eu sunt Katsa. Apoi m-am intors la Sakura. Stii cine te-a lovit? Nu simt nici o prezenta, da' poate individul are una din cele 5 amulete ale vampirilor. Alea te fac imperceptibil. Altfel nu imi explic ca nici eu nu simt nimic. Nada.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:43 am

-Oh... buna! Shisui ma numesc. Amuletele altor rase nu merg niciodata pe demoni. Existao singura explicatie... e un Daedal, cel ma inalt rang de Demon. Cei mai cruzi, nemilosi dar si cei mai puternici dintre demoni. Au capacitati nenumarate printre care si mascarea prezentei.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:53 am

M`am uitat ca proasta sa Shisui.
-Adica sunt urmarita de un asasin urias?intreb facand ochii mari.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:55 am

-Nu chiar... Daedalii arata ca oamenii obisnuiti. Sa luam de exemplu un hollow, dat fiind ca esti Shinigami. Un hollow e un hollow si arata ca un hollow corect? Dar pe masura ce ii creste puterea si devine arrancar, capata forma umana din ce in ce mai mult. La fel se intampla si cu Demonii. Un Daedal este echivalentul unui Vasto Lorde. Arata perfect uman cu cateva exceptii... poate coarne, sau urechi sau mai stiu eu ce...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:57 am

-Avea urechi ascutite rau.spun privindu`l.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Silent weeping... Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... Icon_minitime

Sus In jos

Silent weeping...
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cimitir-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente