| Silent weeping... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sendou Shisui
Mesaje : 107 Data de inscriere : 27/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Between Heaven and Hell
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:01 am | |
| -Mda... cum ziceam. E un Daedal si ei sunt farte periculosi. Mai este si arcas pe deasupra ceea ce inseamna ca ne-ar putea ochi chiar acum. In orice caz nu te poate atinge ceva vreme de acum in colo fiindca ai fost atinsa de un inger. Esti in sigurata! O vreme... | |
|
| |
Kureru Sakura
Mesaje : 987 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 28 Localizare : In my dark world
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:02 am | |
| Am oftat si am dat cu pumnul in piatra de mormant de langa mine. -La naiba! | |
|
| |
Sendou Shisui
Mesaje : 107 Data de inscriere : 27/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Between Heaven and Hell
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:03 am | |
| -Whooo usor! totusi un cimitir public. Oricum.... sa revenim. Deci esti Gardian nu? | |
|
| |
Kureru Sakura
Mesaje : 987 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 28 Localizare : In my dark world
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:04 am | |
| -Mda.Sunt.spun privindu`i trasaturile. | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:15 am | |
| -Si... cam ce puteri ai? Ce distric protejezi? Shinigami aveau un... cum se numeste... Bankai? Ai asa ceva? | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:18 am | |
| Mi`am dat cu palma peste frunte. -Nu sunt acel gen de shinigami.Eu sunt shinigami independent,care nu are legaturi cu Seireiteiul.Omor pe cine vreau si trimit la Doamne-Doamne,sus in ceruri pe cine vreau.spun zambind.Si nu...n`am bankai... | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:21 am | |
| -Epic fail! spun incet acoperind totul cu un o tuse. -Frumos! Deci pana la urma ai legatura cu Raiul? Ar fi frumos sa-l vad macar odata... Mama era asa norocoasa ca a trait acolo... | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:22 am | |
| -Pai in Rai m`am nascut ca shinigami.spun scurt catre el.Kuro,familiara mea,mi`a trimis sufletul acolo si barbosu',ave el,m`a facut de asta...shinigami. | |
|
| |
Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:26 am | |
| Eh...L faza cu alte specii nu m-am gandit. M-am dus si mi-am strans lucrurile, le-am facut mici de tot cu o bataie din palme si am inceput sa zbor cu aripile de catife rosie. -Eu am fugit. Va las sa vorbiti. Daca e nevoie de mine dati-mi de stire. Stau in caa aia cu trandafiri multi! Pa..! Am spus plonjand dupa un deal. | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:27 am | |
| -Oki.Cya Katsa-chaan!spun catre ea. | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:30 am | |
| -A... ciudaaaat! Sa revenim... Poate ai auzit de Kroma si Damael... ii pun cu o voce coborata. | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:32 am | |
| Am tresarit la auzul numelor celor doi -Kroma m`a invatat tot ce stiu despre shinigami si suflete..si Damael m`a invatat sa lupt mai de`a cadea....spun privind in jos. | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:34 am | |
| Am ramas uimit. Cineva chiar imi cunostea parintii. -P-poftim? Ii cunosti personal? Spune-mi mai multe despre ei! Te rog, sunt parintii mei si nu i-am vazut niciodata... | |
|
| |
Lialle Katsa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 27 Localizare : On the moon...
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:39 am | |
| In realitate stateam ascunsa in spatele dealului. Sigur ca auzeam tot. Nu stiu de ce faceam asta dar eram curioasa, iar atmosfera era prea tensionata in cauza mea. Oare ce ii facusem tipului de nu ma suporta? Sau era doar o senzatie. Poate era faptul ca eram vampir, deci o fiinta venita direct din iad.Damael era tatal lui. Eram sigura. El fusese cel al carui ucenic ma transformase. Damael a avut de suferit pentru asta. | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 3:44 am | |
| M`am dat putin in spate. -Pai Damael era glumet rau.Daca dadeam pe langa radea de mine 5 ore fara sa puna pauza.Si eu cu el.Ca doar nu radea de unu' singur.Era asa,inalt si cu paru alb si tepos.Si avea niste ochi albastri.Mama-mama.Te holbai la ei fara sa te misti juma' de an.Si Kroma...ce femeie omule...spun privind cerul.Stateam locului sa`mi explice cum ii cu trimisu in Paradis numai de dragu de a o privi.Povestea asa frumos.Si explica frumos.Era..cum era bree?Asa,mi`am adus aminte.Era bruneta,si avea niste ochi rosii care te speriau la prima vedere.Ziceam ca e invers.Ca ea ma invata sa ma bat si el imi explica dar nah....spun oftand. | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:04 am | |
| In timp ce meditam gandindu-ma la nemurirea sufletului, am realzat ca mi-am pierdut o pensula. Trebuia sa fie aclo unde a cazut sevaletul meu. am timis-o pe Samsara, dar nu a vrut. Era o prezenta care o speria. Asa ca am mers eu. Intr-adevar era o prezenta ciudata in aer. -Scuze ! Am spus ducand mana la ceafa. A uitat o pensula.M-am apropiat de locul unde pictasem. Prezenta era mai putenica acolo. Am vazut si pensula, dar cand m-am aplecat sa o iau, ceva a nceput sa ma traga rapid in pamant. Am inceput sa tip. Oamenii mor si dupa sunt ingropati nu asa -AJUTOOOOOR! | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:09 am | |
| -KATSA!tip si ma transform repede in shinigami. Cu aripa reparata de Shisui am zburat in secunda 2 la Katsa si am vazut ca ceva o tragea in jos. -DA`I DRUMU TU'TI DUMNESCRISII TAIIII!!!tip in timp ce trag de Katsa. Intr`un sfarsit am scos`o din pamant,am luat`o in brate si am dus`o unde stateam cu Shisui. -Damn!Ce era aia?! | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:15 am | |
| Eu mai ca plageam in hohote si tremuram ca varga. - Habar n-am. Dar era o prezenta aiurea acolo. Meri mult ! Nu stiu ce ma faceam fara tine. poate muream de-a binelea de data asta. Si ma doare capul rau de tot. am spus ducand mana la ceafa si dupa uitandu-ma la ea. Sange. Cum cacatoc? Ca nu m-am dat cu capu de nimic nu? | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:31 am | |
| Am privit locul cu pricina.Nu stiam de unde era sangele dar mi`am impreunat mainile pe acel loc si am soptit: -Tehnica medicala nr 47....sobi no kyokuso...spun si rana se inchide. | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:35 am | |
| - Mersi iar. Chestia e, Cum de imi curge mie sange, ca Vampirii nu mai au asa ceva. Si eu eram vampir la ultima verificare. Mi-am scos coltii. -Vesi? Am spus eu sasait dupa care i-am bagat la loc. Ar fi o singura persoana car ar stii raspunsul in afara de Stii tu...hmmm..ala rau. Ar fi fost Damael. | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 4:53 am | |
| -Damael nu era rau.spun catre ea. M`am apropiat de urechea ei si am soptit. -Damael era tac`su lu Shisui.Si nu si`a cunoscut parintii.Numai zi nimic rau de ei,ok? | |
|
| |
Lialle Katsa
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 5:34 am | |
| Da nu am zis ca era rau. Am zis doar ca era singurul care detinea informatiile acestea pe langa Nea caisa ala din iad. Damael era chiar super. O persoana foarte amuzanta. Dar stia multe despre vampiri. Numai el ar sti sa me raspunda. Am zis netinand cont de ce mi-a zis Sakura fiind sigura ca nu am suparat pe nimeni prea tare. | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 6:24 am | |
| -Damael e mort! spun scrut dandu-mi lacrimile. -Nu putea fi el... Ai spus ca sangerai. Damael e, adica a fost Daedal. Ei isi pierd sangle cand ating stadiul asta, de aceea par a fi vampiri si pot transformape altii. Cel care ti-a transferat sangele in corp e un demon ordinar... spun mirosind vapori care ieseau din rana Katsei -Rana aia nu o sa se inchida usor. Nici eu nu o pot vindeca. Imi trebuie timp... | |
|
| |
Kureru Sakura
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 10:44 am | |
| M`am ridicat in picioare si am scos sabia din teaca.Am tras aer in piept si am tipat: -Demon nesimtit si ordinar ce esti care ataci nevinovati!Iesi la iveala!tip. | |
|
| |
Sendou Shisui
| Subiect: Re: Silent weeping... Mar Iun 28, 2011 10:49 am | |
| -Tipic... spun razand... Nu o sa iasa asa cu una cu doua. Inchid ochi si incep o semi-meditatie in care faceam doua lucruri: adunam energie pentru a o vindeca pe Katsa si incercam sa detectez intrusul... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silent weeping... | |
| |
|
| |
| Silent weeping... | |
|