Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Silent weeping...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Data de inscriere : 27/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Between Heaven and Hell

Silent weeping... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 10:17 pm

-Esti mai cap de cat credeam... Chestia asta te poate controla daca nu sti atenta. Lasa-l naibii de serpalau si stai cuminte aici pana vad ce pot sa fac.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Localizare : In my dark world

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:20 pm

-Nuuu!!spun catre Shisui.Mie`mi plac chestiile aste achestoase.spun punandu`ma turceste langa el.Nu le lua inapoi.
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 3:08 am

-Pai nu am cum. E imposibil. Ce pot face e... sa-ti pun un sigiliu pentru a-ti tine demonul sub control. Nu stiu cat de bine te va proteja dar... Vino aici. O sa doara ar se va termina repede.
Spun cateva incantatii apoi o apas usor pe spate. In locul respectiv apare o arsura puternica, care apoi se vindeca sub forma unui tatuaj negru.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 3:43 am

-AAAAA!!!Da`l jos!Da`l josss!!!tip si incep sa alerg in cerc ca sa il fac sa se racoreasca
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 8:44 am

-Ah... spun oftand dandu-mi o palma peste frunte.
-O sa te arda de cate ori demonul va incerca sa te controleze. Il va arde mai rau pe el asa ca se va opri.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 8:58 am

-Da`l jos!!!DA`L JOS!!!!tip si iau niste apa de la tasnitoare si imi pun pe spate.Uu...kawaiii kimochii...
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 10:09 am

-Nu o sa mearga... ii spun oftand
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 11:24 am

-Las`o asa...spun oftand.Cu ce m`am ales si eu...
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 12:48 pm

-Neatentia.... ce sa-i faci? ii spun serios.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 10:52 pm

-Tuu alaaa....semi-demonu,ce sa`ti zic acuma..
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 11:08 pm

-Semi demon si semi inger. Precizeaza si asta.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 11:54 pm

-Ok...tuu ala...biscuite duo...
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 1:46 am

Deabea atunci am inceput sa ma trezesc in adevaratul sens al cuvantului.
-Hei, de ce este Sakura mov? Si de cand este Shisui un biscuite duo? De ce nu 7 days ? Imi explica si mie cineva de ce am avut senzatia ca nu ma pot controla?
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 12:40 pm

-Stai... ii spun si ii ating fruntea cu doua degete pentru a lsa amintirile sa-i curga prin memorie si astfel sa ii povestim tot fara a spune un cuvant.
-Si cam asa a fost...
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 8:46 pm

Am oftat.
-Taci ca movul e frumos.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 11:37 am

- Woooow. Si nu am zis nimic de mov. E doar...hmmm...o schimbare mare. Si mersi Shisui. Cred ca atunci cand a cazut demonu' ala a fost vina mea. Sunt cel mai impiedicat vampir. Am zis razand. Voi sunteti cat de cat ok?
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 12:16 pm

Ba. Sakura, ce te-a apucat, sti ca ma gidila pe creier cand zici biscuite duo.Si ce mama naibi ai facut de esti mov?Te simt.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 2:11 am

Ma simti?Pai m`a contaminat un demon mare cu sange de`al lui si m`am facut purpurie.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 2:44 am

Si acum esti ca Bartimeaus? Nu, nu esti. Esti neutra. Nu simt nimic decat ca esti foarte mov. Da' unde esti? Eu sunt pe munte, la antrenament cu Enrique, sa vezi ce am patit cand te-am simtit.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 3:10 am

Indiferent ce ai zis,n`am inteles dar in fine...ce ziceai ca ai patit cand m`ai simtit?
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 5:33 am

Am cazut in cap cand incercam sa fac GCM. Nimic important decat ca m-am chinuit 20 min sa dezget locul pentru ca a explodat cand am scapat-o. Nu e racoare pe la voi? Ca a inghetat un front de nori care se indrepta spre oras.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 5:52 am

Chiar incepe sa se faca frig...Da cum de esti tu asa legata de ce patesc eu?
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 6:00 am

Jeez, habar nu am. Hm. Mama mea era spellweaver lightmagic. Poate de asta. Sti...Black-white. Ca magnetii.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 10:39 am

AA...ba cap da se face frig calumea...
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 3:09 pm

-Ce-i cu frigu asta? Simtiti si voi? Su sunt doar eu nebuna? Am frisoane? Deja ma lua cu dardaiala. Sakuraaaa... ce esti asa de incremenita? Sinti? Shisui? Simti frigu' asta?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Silent weeping...
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cimitir-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente