Aoi™Tenshi™Studio™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aoi™Tenshi™Studio™ RPG Forum-Join Us!-

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Silent weeping...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Kureru Sakura

Kureru Sakura

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 28
Localizare : In my dark world

Silent weeping... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 10:54 pm

-E vina lui Yno.spun incolacindu`ma.Cand m`am transformat eu in Purple-Shinigami ea a facut o greseala si a trimist un front de aer super-rece spre oras.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 27
Localizare : On the moon...

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 2:24 am

- Yno, naiba sa te ia ! Da de unde stii ca e vina ei. M-am concentrat si am intrat in mintea Sakurei.
-Hey yno ! CE mai faci? Apropo, Du-te dracului !
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Data de inscriere : 17/06/2011
Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 7:15 am

Huh?Care esti mah pe fir? In orice caz...s-ar putea sa fie furtuna electrica.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 9:19 am

-CE MA?!tip ca apucata.
Langa mine aparu Bakura.
-Ce te strigi asa ca tampita?intreba calm.
-Y-Yno a zis ca o sa fie furtuna electrica...spun tremurand.
-A-asa si?
-CUM ASA SI?!
Sus In jos
Sendou Shisui

Sendou Shisui

Data de inscriere : 27/06/2011
Localizare : Between Heaven and Hell

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 4:12 am

-Aici chiar nu ma bag... spun razand. Si inainte sa intrebti, da: pot citi ganduri.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 8:59 am

-Ciocu mic.spuse Bakura catre Shisui.
-Mon,nu fi nesimtit.spun catre el.
-Ehh...ce te doare pe tine?
-Spatele.De ce intrebi?
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 4:42 am

-Gataaaaa ! CE e cu furtuna electrica? O sa fim ok. Apropo, Shisui ! La ce ma gandesc? Spun gandindu-ma la un biscuite Duo.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

Localizare : In depozitul mintii tale, pe unde practic zborul dandu-ti dureri de cap.

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 5:46 am

Funtuna electica. Stiti cu fulgere si tunete pentru ca, la naiba, ti-am spus ca ma antrenam cu Enrique. Cand Thunder s-a speriat de gheata care il cuprindea a facut o descarcare electrica. Si cu frontul de aer rece...Paf, furtuna la pachet. Eu si cu Enrique am incercat sa descarcam intensitatea frigului si electricitatea dar nah, ne-am fi congelat, respectiv electrocutat de la prea multa absorbtie. Sakura. Ai cumva pokemoni de gheata, electric si foc?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 9:31 am

Bakura e electric.Dar nu pokemon.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 10:34 am

Pune-o sa absoarba electricitatea, cat poate ea. Acum nu mai e multa si nu o sa va mai afecteze daca absoarbe si ea.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 09, 2011 11:21 am

-Da Eu ? Eu si energia? Stati asa ! Am spus intinzand mainile in timp ce fulgere imi intrau in degete. Gata ! Am spus sufland un deget.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Iul 10, 2011 8:42 pm

Am facut ochii mari.Bakura isi apasa laba pe umarul meu ca sa se asigure ca sunt inca vie.
-Ce`ai mah spasma?intreba el.
-KATSA!!CE TARE A FOST ASTA!
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 12, 2011 5:23 am

-Mersi ! Spun umpic stanjenita. Faceam asta destul de des. eu nu sunt un vampir normal. Sunt unul energetic. Ca sa traiesc trebuie sa ma hranesc cu energie. In prima faza, acum 300 de ani ma hraneam cu energhie de la oameni, prin sangele lor. In timp am invatat sa o iau din natura. Asa ca faceam asta des. Ca sa nu para dubios, mai nou o iau de la electronice ieftine sau din panouri publicitare. Spun ducandu-mi mana la ceafa.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iul 18, 2011 10:08 pm

Eu si Bakura ramasesem cu gura deschisa in acelas timp.Patetica priveliste.Eu imi expuneam cavitatea bucala si Bakura coltii de tigru.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMier Iul 20, 2011 9:16 am

Ok. Stiu ca e ciud at dar va trebui sa ma tineti umpic. Am cam multa energie. Hehe. Am spus in timp ce fugeam in cercuri. La partea cu autocontrolul mai am de lucrat.
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 21, 2011 11:17 pm

Eu si Bakura am inceput sa radem.
-Se vede.spun razand.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMier Iul 27, 2011 4:30 am

hai pe buneeeee...e nevoie de cineva puterniccc! Apropo, ce mai stiti de Green?
Sus In jos
Kureru Sakura

Kureru Sakura

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 11:15 pm

Bakura se opri un moment sa ma priveasca cu atentie.Se citea in ochii lui intrebarea.
-Eu?Pai de Green...era la sala azi dimineata.spun zambind.
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMar Aug 09, 2011 1:24 am

Yno ateriza la secunda diferenta de Enrique.
-Tine-o pe loc. am spus eu catre Enrique si Sakura. Am scos din buzunar niste acumulatori de mp3 player.
-Ia astia in mana, o sa te descarci si ei se vor incarca.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 15, 2011 3:08 pm

lei iau de la Yno din mana si descarc putin din energie.
- Pot sa le pastrez pentru zile negre?spun razand. Green, la sala ? de cand?
Sus In jos
Yno Kasumi

Yno Kasumi

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 1:46 am

-E clar ca are energie inca. spuse Yno razand. Da' asta e energie de la club. continua incercand sa stapaneasca rasul care o cuprindea.
Sus In jos
Lialle Katsa

Lialle Katsa

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitimeMar Aug 30, 2011 11:29 pm

Energieeeeeeeee, hehehhehe...Spun hohotind intru-un ras isteric.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Silent weeping...   Silent weeping... - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Silent weeping...
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aoi™Tenshi™Studio™ :: Orasul :: Cimitir-
Mergi direct la:  
free forumUniversitatea CrystalwaveUniversitatea Crystalwavefree forumMini-banner
Creati un forum | Cultura si Societate | Subiecte de societate | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente